Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Od nekadašnjeg ribarskog mesta, sa razvojem turizma, Tsilivi se razvilo u moderno turističko mesto sa raznovrsnom i bogatom ponudom. Znate li po čemu je poznat?  Maslinjaci, vinogradi, i pomoranže.

Tsilivi

Nalazi se na zapadnoj strani Zakintosa, udaljen svega 5 kilometara od Zantea - glavnom grada ostrva. Tsilivi je poznat po zalivu u kome se nalazi i preko 4 km dugačkom plažom sa čistim morem. U neposrednoj blizini (9 km) je i aerodroma Solomos. Tsilivi je danas veoma atraktivno i popularno odmaralište, kako za porodice tako i za parove, i jedno je glavnih letovališta na ostrvu. Glavna odlika mesta su viogradi, maslinjaci i okolni zeleni pejzaž. Kako je svoj razvoj dovizeo tek skoro, Tsilivi i dalje ima onu prijatnu tradicionalnu grčku atmosferu. Letovalište ima širuku ponudu restorana i taverni, barova i klubova.

Tsilivi noćni život

Ponuda noćnog života u gradu je visoko ocenjena, i odlična je alternativa za Laganas. Mnogobroji barovi i noćni kubovi dobili su pozitivne komentare. Noćni život u Tsiliviju je mirniji od Laganasa, ali je i dalje živahan i aktivan.

Tsilivi plaža

Lepa i proširena Tsilivi plaža je jedna od najbolje organizovanih plaža na celom ostrvu i privlači ljubitelje plivanja i porodice koje žele da uživaju u kupanju u kristalno čistom moru. Zbog svoje plitke vode izuzetno je pogodna za malu decu. Plaža u Tsiliviju je nagrađena evropskom plavom zastavicom, prestižnim priznanjem, kao nagradu za čistu plažu, more i okruženje. Kao što smo već rekli plaža Tsilivi beach je dugačka oko 4 km, satkana od mekanog zlatnog peska koji lagano uranja u toplo azurno more. Sportovi na vodi su takođe dostupni na plaži, i savršeni su za sve koji su avanturističkog duha. Južno od Tsilivi plaže nalazi se i malo kameno ostrvo "Vodi".

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Zakintos 2024!