Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Zakintos apartmani letovanje 2019 preko 5 objekata u našoj ponudi!

Verovatno najkompletnija ponuda apartmana kod nas:Vila Eugenia 1

BazenNov nameštajSefZa paroveClub Paradiso preporuka

Vila Eugenia 1
Letovanje Zakintos 2019

Vila Eugenia I se nalazi u mestu Laganas, a čine je studija i apartmani, kojih ima ukupno 14, raspoređenih na dva sprata ovog objekta (prizemlje i I sprat). Vila Eugenia I je idealno rešenje za porodice ili parove, koji žele smeštaj u mirnom delu Laganasa, a u blizini Laganas plaže. Centar Laganasa se nalazi na svega 5 minuta hoda, dok su svi neophodni sadržaji nalaze u neposrednoj blizini. U sklopu kompleksa Eugenia I se nalazi i bazen. Svaka soba poseduje kupatilo, terasu, kuhinju i klima uređaj. Kompleks Eugenia I se nalazi na drugoj strani bazena u odnosu na kompleks Eugenia.

Vila Eugenia

BazenMirna lokacijaZa parovePaket aranžmani

Vila Eugenia
Letovanje Zakintos 2019

Vila Eugenia se nalazi u mestu Laganas, a čine je studija i apartmani, kojih ima ukupno 14, raspoređenih na dva sprata ovog objekta (prizemlje i I sprat). Vila Eugenia je idealno rešenje za porodice ili parove, koji žele smeštaj u mirnom delu Laganasa, a u blizini Laganas plaže. Centar Laganasa se nalazi na svega 5 minuta hoda, dok su svi neophodni sadržaji nalaze u neposrednoj blizini. U sklopu kompleksa Eugenia se nalazi i bazen. Svaka soba poseduje kupatilo, terasu, kuhinju i klima uređaj.

Vila Mari

Udaljenost od plaže do 30mBazenIzvan centraMirna lokacijaZa parovePaket aranžmani

Vila Mari
Letovanje Zakintos 2019

Vila Mari se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 50 metara udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200m od glavne ulice. Objekat raspolaže sa dvokrevetnim studijima, koji su raspoređeni na prizemlju i prvom spratu. Sve smeštajne jedinice vile Mari poseduju kuhinjski deo, kupatilo, TV, klima-uređaj i terasu sa garniturom za sedenje. Uz konzumaciju pića, gosti mogu da koriste bazen vile Alex koja se nalazi u neposrednoj blizini. Upotreba klima uređaja nije uračunata u cenu najma studija. Vila Mari nema sopstveni parking. Struktura smeštaja je kako sledi: 1/2 studio: dva standardna kreveta.

Vila Stratos

Besplatan internet

Vila Stratos
Letovanje Zakintos 2019

Vila Stratos se nalazi u mirnoj uličici na oko 250 metara od glavne ulice Laganasa. Vila je jako blizu prelepe peščane plaže (oko 100m udaljenosti). U svom sastavu ima dvokrevetne i trokrevetne studije koji se nalaze na prizemlju i I spratu vile. Deca do 6 godina mogu da koriste zajednički ležaj u svim studijima. Smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV i balkon. Svaka smeštajna jedinica raspolaže klima uređajem čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta ( 6 € dnevno po studiju ) i sefom koji se takođe doplaćuje (1 € dnevno po studiju). Ova doplate nisu obavezne. Vila je opremljena peškirima kao i WiFi internet konekcijom

Vila Sokrates

Udaljenost od plaže do 100m

Vila Sokrates
Letovanje Zakintos 2019

Vila Socrates je locirana u mirnom delu Laganasa, na otprilike  100m udaljenosti od peščane plaže i otprilike 200m od glavne ulice. Struktura smeštaja vile Sokrates je sledeća: Dvokrevetni studiji, smešteni su  u prizemlju i na prvom spratu,a četvorokrevetni apartmanim smešteni su  na drugom spratu vile. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinjski deo, kupatilo, TV, klima-uređaj (doplata za korišćenje je definisina) i terasu sa garniturom za sedenje. Studiji poseduju dva standardna kreveta,a apartmani imaju dve zasebne spavaće sobe sa dva standardna kreveta u jednoj sobi, te jednan bračni krevet  drugoj sobi. U nekim  smeštajnim jedinicama postoji opcija dodavanja pomoćnog ležaja. Vila Sokrates nažalost nema sopstveni parking.