Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Zakintos apartmani letovanje 2020 preko 0 objekata u našoj ponudi!

Verovatno najkompletnija ponuda apartmana kod nas:Vila Eugenia 1

BazenNov nameštajSefZa paroveClub Paradiso preporuka

Vila Eugenia 1
Letovanje Zakintos 2020

Vila Eugenia I se nalazi u mestu Laganas, a čine je studija i apartmani, kojih ima ukupno 14, raspoređenih na dva sprata ovog objekta (prizemlje i I sprat). Vila Eugenia I je idealno rešenje za porodice ili parove, koji žele smeštaj u mirnom delu Laganasa, a u blizini Laganas plaže. Centar Laganasa se nalazi na svega 5 minuta hoda, dok su svi neophodni sadržaji nalaze u neposrednoj blizini. U sklopu kompleksa Eugenia I se nalazi i bazen. Svaka soba poseduje kupatilo, terasu, kuhinju i klima uređaj. Kompleks Eugenia I se nalazi na drugoj strani bazena u odnosu na kompleks Eugenia.

Vila Eugenia

BazenMirna lokacijaZa parovePaket aranžmani

Vila Eugenia
Letovanje Zakintos 2020

Vila Eugenia se nalazi u mestu Laganas, a čine je studija i apartmani, kojih ima ukupno 14, raspoređenih na dva sprata ovog objekta (prizemlje i I sprat). Vila Eugenia je idealno rešenje za porodice ili parove, koji žele smeštaj u mirnom delu Laganasa, a u blizini Laganas plaže. Centar Laganasa se nalazi na svega 5 minuta hoda, dok su svi neophodni sadržaji nalaze u neposrednoj blizini. U sklopu kompleksa Eugenia se nalazi i bazen. Svaka soba poseduje kupatilo, terasu, kuhinju i klima uređaj.

Vila Marinos

BazenIzvan centraPaket aranžmaniClub Paradiso preporuka

Vila Marinos
Letovanje Zakintos 2020

Vila Marinos je smeštena u mirnom delu Laganasa, 400 metara udaljena od centra letovališta, i oko 150m od plaže. gosti vile Marinos mogu da koriste bazen Hotela Alkyonis ili Hellenas studia uz obaveznu konzumaciju jednog pića. Vila Marinos ima besplatan bežični internet. Vila Marinos poseduje studija za smeštaj dve do četiri osobe, sa dva singl kreveta ili jednim singl i jednim francuskim krevetom. Sve sobe imaju klima uređaj  (korišćenje nije uključeno u cenu – doplata na licu mesta) TWC, TV, kuhinju, terasu, sef (doplata na licu mesta).