Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Zakintos apartmani letovanje 2019 preko 5 objekata u našoj ponudi!

Verovatno najkompletnija ponuda apartmana kod nas:Vila Eugenia 1

BazenNov nameštajSefZa paroveClub Paradiso preporuka

Vila Eugenia 1
Letovanje Zakintos 2019

Vila Eugenia I se nalazi u mestu Laganas, a čine je studija i apartmani, kojih ima ukupno 14, raspoređenih na dva sprata ovog objekta (prizemlje i I sprat). Vila Eugenia I je idealno rešenje za porodice ili parove, koji žele smeštaj u mirnom delu Laganasa, a u blizini Laganas plaže. Centar Laganasa se nalazi na svega 5 minuta hoda, dok su svi neophodni sadržaji nalaze u neposrednoj blizini. U sklopu kompleksa Eugenia I se nalazi i bazen. Svaka soba poseduje kupatilo, terasu, kuhinju i klima uređaj. Kompleks Eugenia I se nalazi na drugoj strani bazena u odnosu na kompleks Eugenia.

Vila Eugenia

BazenMirna lokacijaZa parovePaket aranžmani

Vila Eugenia
Letovanje Zakintos 2019

Vila Eugenia se nalazi u mestu Laganas, a čine je studija i apartmani, kojih ima ukupno 14, raspoređenih na dva sprata ovog objekta (prizemlje i I sprat). Vila Eugenia je idealno rešenje za porodice ili parove, koji žele smeštaj u mirnom delu Laganasa, a u blizini Laganas plaže. Centar Laganasa se nalazi na svega 5 minuta hoda, dok su svi neophodni sadržaji nalaze u neposrednoj blizini. U sklopu kompleksa Eugenia se nalazi i bazen. Svaka soba poseduje kupatilo, terasu, kuhinju i klima uređaj.

Vila Sokrates

Udaljenost od plaže do 100m

Vila Sokrates
Letovanje Zakintos 2019

Vila Socrates je locirana u mirnom delu Laganasa, na otprilike  100m udaljenosti od peščane plaže i otprilike 200m od glavne ulice. Struktura smeštaja vile Sokrates je sledeća: Dvokrevetni studiji, smešteni su  u prizemlju i na prvom spratu,a četvorokrevetni apartmanim smešteni su  na drugom spratu vile. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinjski deo, kupatilo, TV, klima-uređaj (doplata za korišćenje je definisina) i terasu sa garniturom za sedenje. Studiji poseduju dva standardna kreveta,a apartmani imaju dve zasebne spavaće sobe sa dva standardna kreveta u jednoj sobi, te jednan bračni krevet  drugoj sobi. U nekim  smeštajnim jedinicama postoji opcija dodavanja pomoćnog ležaja. Vila Sokrates nažalost nema sopstveni parking.

Vila Mari

Udaljenost od plaže do 30mBazenIzvan centraMirna lokacijaZa parovePaket aranžmani

Vila Mari
Letovanje Zakintos 2019

Vila Mari se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 50 metara udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200m od glavne ulice. Objekat raspolaže sa dvokrevetnim studijima, koji su raspoređeni na prizemlju i prvom spratu. Sve smeštajne jedinice vile Mari poseduju kuhinjski deo, kupatilo, TV, klima-uređaj i terasu sa garniturom za sedenje. Uz konzumaciju pića, gosti mogu da koriste bazen vile Alex koja se nalazi u neposrednoj blizini. Upotreba klima uređaja nije uračunata u cenu najma studija. Vila Mari nema sopstveni parking. Struktura smeštaja je kako sledi: 1/2 studio: dva standardna kreveta.

Vila Stratos

Besplatan internet

Vila Stratos
Letovanje Zakintos 2019

Vila Stratos se nalazi u mirnoj uličici na oko 250 metara od glavne ulice Laganasa. Vila je jako blizu prelepe peščane plaže (oko 100m udaljenosti). U svom sastavu ima dvokrevetne i trokrevetne studije koji se nalaze na prizemlju i I spratu vile. Deca do 6 godina mogu da koriste zajednički ležaj u svim studijima. Smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV i balkon. Svaka smeštajna jedinica raspolaže klima uređajem čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta ( 6 € dnevno po studiju ) i sefom koji se takođe doplaćuje (1 € dnevno po studiju). Ova doplate nisu obavezne. Vila je opremljena peškirima kao i WiFi internet konekcijom