Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

40% smeštaja na destinaciji Zakintos je rasprodato. Da li ste razmišljali o smeštaju u blizini?

rezervisano

Laganas je najpopularnije, najaktivnije i najveće turističko mesto na ostrvu. Laganas je na južnom delu ostrva, udaljen je 7 km od aerodroma i 8 km od glavnom grada. Laganas je poznat prvenstveno zbog noćnog života, a i po 5 km dugoj peščanom plaži sa kristalno čistim morem. Laganas je prevashodno preporučljiv mlađoj populaciji, ali i svima onima koji godišnji odmor zamišljaju u žurkama i provodu bez prestanka. Kao najveće mesto ostrva Laganas ima veliku i raznovrsnu ponudu raznih apartmana i hotela.


Zakintos apartmani letovanje 2018 preko 5 objekata u našoj ponudi!

Verovatno najkompletnija ponuda apartmana kod nas:


Vila Eugenia

BazenMirna lokacijaZa parovePaket aranžmani

Vila Eugenia
Letovanje Zakintos 2018

Vila Eugenia se nalazi u mestu Laganas, a čine je studija i apartmani, kojih ima ukupno 14, raspoređenih na dva sprata ovog objekta (prizemlje i I sprat). Vila Eugenia je idealno rešenje za porodice ili parove, koji žele smeštaj u mirnom delu Laganasa, a u blizini Laganas plaže. Centar Laganasa se nalazi na svega 5 minuta hoda, dok su svi neophodni sadržaji nalaze u neposrednoj blizini. U sklopu kompleksa Eugenia se nalazi i bazen. Svaka soba poseduje kupatilo, terasu, kuhinju i klima uređaj.

Vila Eugenia 1

BazenNov nameštajSefZa paroveClub Paradiso preporuka

Vila Eugenia 1
Letovanje Zakintos 2018

Vila Eugenia I se nalazi u mestu Laganas, a čine je studija i apartmani, kojih ima ukupno 14, raspoređenih na dva sprata ovog objekta (prizemlje i I sprat). Vila Eugenia I je idealno rešenje za porodice ili parove, koji žele smeštaj u mirnom delu Laganasa, a u blizini Laganas plaže. Centar Laganasa se nalazi na svega 5 minuta hoda, dok su svi neophodni sadržaji nalaze u neposrednoj blizini. U sklopu kompleksa Eugenia I se nalazi i bazen. Svaka soba poseduje kupatilo, terasu, kuhinju i klima uređaj. Kompleks Eugenia I se nalazi na drugoj strani bazena u odnosu na kompleks Eugenia.

Vila Chrysafi

Udaljenost od plaže do 50mMirna lokacija

Vila Chrysafi
Letovanje Zakintos 2018

Vila Chrysafi se nalazi na udaljenosti od 200m od plaže i na 400m od centra Laganasa , u mirnom delu. Vila ima dvokrevetne i trokrevetne studije koji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu vile. Svi studiji vile Chrysafi imaju kompletno opremljenu kuhinju, frižider, mini električni šporet, posuđe, terasu, TV aparat, TWC i klima uređaj čije korišćenje nije uračunato u cenu aranžmana - doplata na licu mesta iznosi 6 evra po danu. Takođe, gosti uz doplatu mogu koristiti i sef , a ta doplata iznosi 3 evra dnevno. Plaćanje se vrši na recepciji.

Vila Fenix

Izvan centraMirna lokacijaZa parovePaket aranžmani

Vila Fenix
Letovanje Zakintos 2018

Vila Fenix se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 180m udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200m od glavne ulice. Objekat raspolaže sa dvokrevetnim studijima, koji su raspoređeni na prizemlju i na prvom spratu. Sve smeštajne jedinice vile Fenix poseduju kuhinjski deo, kupatilo, TV, klima-uređaj i terasu sa garniturom za sedenje, i sve su opremljene fenom za kosu. Upotreba klima uređaja nije uračunata u cenu najma, doplata na licu mesta. Vila Fenix nema sopstveni parking. Struktura smeštaja je kako sledi: 1/2 studio: dva standardna kreveta

Vila Mari

Udaljenost od plaže do 30mBazenIzvan centraMirna lokacijaZa parovePaket aranžmani

Vila Mari
Letovanje Zakintos 2018

Vila Mari se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 50 metara udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200m od glavne ulice. Objekat raspolaže sa dvokrevetnim studijima, koji su raspoređeni na prizemlju i prvom spratu. Sve smeštajne jedinice vile Mari poseduju kuhinjski deo, kupatilo, TV, klima-uređaj i terasu sa garniturom za sedenje. Uz konzumaciju pića, gosti mogu da koriste bazen vile Alex koja se nalazi u neposrednoj blizini. Upotreba klima uređaja nije uračunata u cenu najma studija. Vila Mari nema sopstveni parking. Struktura smeštaja je kako sledi: 1/2 studio: dva standardna kreveta.

Vila Marinos

BazenIzvan centraPaket aranžmaniClub Paradiso preporuka

Vila Marinos
Letovanje Zakintos 2018

Vila Marinos je smeštena u mirnom delu Laganasa, 400 metara udaljena od centra letovališta, i oko 150m od plaže. gosti vile Marinos mogu da koriste bazen Hotela Alkyonis ili Hellenas studia uz obaveznu konzumaciju jednog pića. Vila Marinos ima besplatan bežični internet. Vila Marinos poseduje studija za smeštaj dve do četiri osobe, sa dva singl kreveta ili jednim singl i jednim francuskim krevetom. Sve sobe imaju klima uređaj  (korišćenje nije uključeno u cenu – doplata na licu mesta) TWC, TV, kuhinju, terasu, sef (doplata na licu mesta).

Vila Statis

Udaljenost od plaže do 30mIzvan centraMirna lokacijaZa parovePaket aranžmani

Vila Statis
Letovanje Zakintos 2018

Vila Statis se nalazi u mirnom delu Laganasa, na svega 30m udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200m od glavne ulice. Objekat raspolaže sa dvokrevetnim studijima, koji su raspoređeni u prizemlju i na prvom spratu. Svi studiji vile Statis poseduju kuhinjski deo, kupatilo, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku) i terasu sa garniturom za sedenje. U sastavu vile Statis nalazi se i supermarket. Upotreba klima uređaja nije uračunata u cenu najma studija. Vila Statis nema sopstveni parking. Struktura smeštaja je kako sledi: 1/2 studio: dva standardna kreveta.

Vila Dinos

Udaljenost od plaže do 50mBazenMirna lokacijaZa parovePaket aranžmani

Vila Dinos
Letovanje Zakintos 2018

Vila Dinos se nalazi u mirnom delu centra Laganasa, na oko 50 metara udaljenosti od duge peščane plaže i oko 100 metara od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna kreveta), smeštenim u prizemlju i na prvom spratu objekta. Svi studiji poseduju kuhinjski deo, kupatilo, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku) i terasu sa garniturom za sedenje. Uz konzumaciju pića, gosti vile Dinos mogu da koriste bazen obližnjeg hotela Esperia. Vila Dinos nema sopstveni parking.

Vila Sokrates

Udaljenost od plaže do 100m

Vila Sokrates
Letovanje Zakintos 2018

Vila Socrates je locirana u mirnom delu Laganasa, na otprilike  100m udaljenosti od peščane plaže i otprilike 200m od glavne ulice. Struktura smeštaja vile Sokrates je sledeća: Dvokrevetni studiji, smešteni su  u prizemlju i na prvom spratu,a četvorokrevetni apartmanim smešteni su  na drugom spratu vile. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinjski deo, kupatilo, TV, klima-uređaj (doplata za korišćenje je definisina) i terasu sa garniturom za sedenje. Studiji poseduju dva standardna kreveta,a apartmani imaju dve zasebne spavaće sobe sa dva standardna kreveta u jednoj sobi, te jednan  bračni krevet  drugoj sobi. U nekim  smeštajnim jedinicama postoji opcija dodavanja pomoćnog ležaja. Vila Sokrates nažalost nema  sopstveni parking.