Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Zante zivi bez stajanja, 24h dnevno, 7 dana u nedelji. Zakintos je party ostrvo, i sa pravom nosi ovaj epitet, jer važi za grčku prestonicu najluđih žurki. Ako je vaša zamisao o provodu: počinje u ponoć,  završava se nakon izlaska sunca -  Laganas kao centar provoda i noćnog života je pravo mesto za Vas. Laganas je jedini na ostrvu koji nudi veliki izbor klubova i zurki do ranih jutarnjih sati. Ulaz u klubove se u principu ne naplaćuje, a cene jesu malo veće za naše standarde. U nekim klubovima ćete dobiti besplatan šot ili tekilu uz pivo. Što se tiče dnevnog provoda, on je rezervisan za brojne beach-barove duž gradske plaže. Uveče se sve seli u glavnu ulicu gde je epicentar provoda i noćnog života. Svejedno je da li ispijate koktele u nekom od beach barova, šetate se ulicama grada ili posećujete klubove, žurke i dobar provod u Laganasu su zagarantovani.

nocni-zivot

Laganas nighlife

Laganasom dominiraju Englezi, Srbi i poneki Skandinavac. Po dolasku u Laganas, prvi utisak će Vam sigurno biti da glavna ulica nema kraja. Zbijeni jedan do drugog klubovi i kafići nižu se u beskraj, a sa svih strana Vas napadaju promoreri nudeći Vam promo materijal za lud noćni život i nezaboravan provod. Neki od najposećenijih klubova su "Coctails and dreams" i "Rescue". Personal u klubovima je uglavnom engleskog porekla. Laganas nije među omiljenijim destinacijama samim grcima, tako da nemojte očekivati da će, osim lokalaca, biti mnogo Grka. Kao što smo već rekli, Zakintos najviše posećuju Englezi i Srbi

nocni-zivot

Većina klubova praktikuje "happy hour" koji obično traje traje uglavnom do 23h. Cene pića su drugačije od lokala do lokala, a neki prosek bi bio:  2,5€ pivo, dok su kokteli 5 do 7 €. Lokalna policija zna da progleda kroz prste kada je u pitanju pijanstvo, međutim neko nasilničko ponašanje, posedovanje ili kupovina narkotika Vas može dovesti u jako nezgodne situacije.

nocni-zivot

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Zakintos 2024!